2014/2015

4. předkolo BK Mladá Boleslav : HC Škoda Plzeň (4:2)

Bře
09

Před nedělním výjezdem se ještě ujišťujeme, v kolik začíná zápas. Včera se k nám dostala informace, že se hraje už od 17:00 a my jsme kvůli tomu posunuli odjezd o hodinu dříve. Nakonec se dozvídáme, že se hraje jako předchozí den. Jelikož je MDŽ (mezinárodní den žízně) dáváme si opět sraz v restartu. Ve dvě hodiny odjíždíme směr Boleslav. Jedeme stejným autobusem jako včera, jen je nás o pár kusů méně.  Do Boleslavi dojíždíme opět skoro o hodinu dříve. Kupujeme lístky a pomalu se přesunujeme na zimák. Před zápasem je ještě živo u vstupu do sektoru a máme dva zadržené kvůli šále. 

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

3. předkolo BK Mladá Boleslav : HC Škoda Plzeň (4:2)

Bře
09

Před výjezdem do Boleslavi si dáváme sraz v Restartu, kde koukáme na atletiku a biatlon. Chvíli před druhou hodinou se přesunujeme k zimáku. Na první výjezd předkola play off vyrážíme plným autobusem, někteří musí chvílemi sedět i po třech. Po dlouhé době jedeme starým autobusem, protože ten, se kterým jsme jezdili poslední dobou, je v opravě. Rychle jsme si zvykli na pohodlí a je to nezvyk, vyrazit takovým starým střepem. Původně panovaly obavy, kolik se nás sejde, ale do karet nám nahrálo odložení sobotního zápasu se Slávií. Cesta rychle ubíhá.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2. předkolo HC Škoda Plzeň : BK Mladá Boleslav (2:1)

Bře
06

Po včerejším špatném výkonu doufáme ve zlepšení na všech frontách. Scházíme se v hokejce a domlouváme se, že v tomhle počtu lidí nemá cenu dělat kartoniádu a necháme si ji na výjezd do Boleslavi. Hraje se klasicky od 17:30 bez přítomnosti TV kamer. Takže doufáme, že přijde více diváků i přes velmi špatný výkon na ledě. To se nakonec stane, ale i tak je 4253 diváků jen další ostuda. :( Na co lidé čekají, když ani vrchol sezony je nedonutí jít na zimní stadion?

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1. předkolo HC Škoda Plzeň : BK Mladá Boleslav (4:5)

Bře
06

Před prvním zápasem play off si dáváme sraz v hokejce. Chceme udělat kartoniádu na domácí zápas. Rozhodujeme se, že ji uděláme až druhý zápas, abychom v prvním zápase dle návštěvy zjistili, zda to má vůbec cenu. Příprava choreo na další den jde rychle a tak zbytek času do utkání popíjíme a dobře se bavíme. Bohužel vyjma našich stolů je v hokejce poloprázdno. Rozdáváme si mezi sebou lístky s tím, že za každý dáváme do kasičky 50 Kč na choreo. Chvíli před zápasem vyrážíme na zimák. Tady nás čeká velké překvapení v podobě ostudné návštěvy. 3785 diváků na domácí zápas předkola play off?

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

51. kolo HC Škoda Plzeň : HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (2:1p)

Bře
03

Před posledním domácím zápasme v základní části se scházíme jako vždycky v hokejce. U obou našich stolů je narváno a zábava je v plném proudu. Ve zbytku hospody je tentokráte několik volných míst. Snad se hokejka na play off zaplní, jak tomu bylo v několika předchozích zápasech. Na stadionu se navzdory přítomnosti televizních kamer schází solidní návštěva 5500 diváků.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

50.kolo HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (2:3sn)

Úno
26

Na úterní výjezd do Olomouce se vydáváme z Plzně třemi auty. Vyjíždíme chvíli po půl druhé a razíme směr Olomouc. Cesta probíhá za dobré nálady a popíjení coly s rumem. Jediné pozdvyžení máme kousek před Brnem, kde dvěma slečnám v nesnázích pomáháme s autem. Dáváme jejich auto na hevery, ale není to moc stabilní a nikomu se pod auto za těchto podmínek nechce. Pak máme zase problém hevery vůbec vyndat, navíc se blíží hodina utkání, takže s nepořízenou odjíždíme. Do Olomouce přijíždíme chvíli před zápasem. Bereme buben a jdeme na zimák.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

49. kolo HC Škoda Plzeň : HC Bílí Tygři Liberec (3:4p)

Úno
23

Nedělní zápas s Libercem se dá označit jako zatím nejdůležitější v dosavadní sezoně. Konec základní části se blíží a jediný, kdo nás může připravit o jistotu předkola play off je právě Liberec. Doufáme, že tahle skutečnost přiláká na stadion velký počet lidí a podaří se nám vytvořit skvělou atmosféru. Ve 13.30 si dáváme sraz v hokejce. Tentokráte se hokejka plní jen pozvolna a není tam tolik nabito, jak tomu bylo v posledních zápasech. Při přesunu na stadion můžeme vidět fronty u pokladen, což dává naději, že by mohla být solidná návštěva.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

48.kolo PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (2:4)

Úno
23

Na páteční vlakový výjezd do Zlína se v Plzni na nádraží okolo jedenácté hodiny scházíme v počtu deseti kusů. Po zakoupení hromadné zpáteční jízdenky usedáme do kupé.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

Stránky

Prihlásit se k odběru RSS - 2014/2015