Domácí zápasy

Reporty z domácích zápasů ze sezony 2011/2012, nejde ani tak o popis hokeje, ale spíš toho, co se dělo z hlediska fanouškovského, či jestli se staly nějáké zajímavost, ať už hokejové, nebo jiné.

5. SF HC Plzeň 1929 - HC Kometa Brno

Zář
22

Na zápas připravuje choreo, plzeňské barvy přes kotel v podobě papírů a vedle modrobílá kombinace, lidi to zvedají tak, jak mají a výsledný efekt je velmi pěkný. Zápas o vše, nic pro slabé povahy, do posledního místa zaplněný zimák. Bohužel výkon na ledě byl hrozný a Kometa nás jasně přehrála, nutno dodat že i za stavu 2:7 se skvěle fandilo a stadionem obíhala mexická vlna. I tak byl ale konec sezony pro nejednoho fanouška těžký. Tak zase v září.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2.SF HC Plzeň 1929 : HC Kometa Brno

Zář
22

Po obědě ve Sarých časech se přesouváme do hokejky, kde k naší nelibosti sedí asi 15 lidí z Komety, kteří tam měli objednaný oběd, jsou ale v klidu a tak si jich nikdo nevšímáme. Hokejka se postupně plní a hodně lidí stojí, Kometáci chtějí asi zpívat nějáký chorál, ale jsou utnuti hned v začátku, že tohle opravdu ne a za chvíli odcházejí. Přesunujeme se na zimák, kde je více plno, ale stále je to na semifinále málo. Zápase je vcelku nudný a fandění o něco horší než včera, hosté jsou o něco lepší, ale stále do kotle nejsou téměř slyšet.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1.SF HC Plzeň 1929 : HC Kometa Brno

Zář
22

Na semifinále s Kometou se připravujeme již den dopředu a celou neděli trávíme tvorbou plachty u zimáku. Jen a ní zašálovaný obličej v kšiltovce a nápis ŠKODOVÁCÍ DO BOJE, rozměry jsou 10x8 metrů, takže největší, co jsme kdy dělali. Zabírá nám to celý den a stále máme problém s foukajícím větrem, občas nás rozptýli nějáký z místních bezdomovců, řečma jako, že on je taky Indián a kdy že se hraje ta NHL.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

7. ČF HC Plzeň 1929 - HC PSG Zlín

Zář
22

Před zápasem je sraz tradičně v hokejce, kde je plno, jak se na takovohou rozhodující bitvu sluší a patří. Po přesunu na zimák je jasné, že dnes to bude stát za to, všude je plno, je vyprodáno a v kotli doslova narváno. Od první minuty kvalitně fandíme, ale ve vzduchu je cítit velká nervozita. Hosté nejsou téměř vůbec slyšet. Většinu zápasu prohráváme, ale vždy stačíme srovna, v 58.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5. ČF HC Plzeň 1929 - HC PSG Zlín

Zář
22

Před zápase klasicky sraz v hokejce, začíná se popíjet a pak se přesunujeme na stadion, kde je solidně narváno a průchodnost schodů taky nic moc. Docela dobře se fandí ale na ledě zase nic moc,takové nemastné, neslané, Zlín pár vtřetin před koncem vyrovná a tak nás čeká prodloužení a po něm nájezdy, kde naštěstí Pletka trefí svůj nájezd a tak vyhráváme po zápase je odpálen jeden bengál.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2. ČF HC Plzeň 1929 - HC PSG Zlín

Čer
20

Před druhým zápase si dáváme sraz už ve 12.00, abychom připravili choreo. Kotel rozdělený na modrý hořejškek a bílý spodek, vše pomocí papírů ve velikosti A3. K tomu modře lemovaný bílý nápis Život je hra, narážející na aféru a následnou nesmyslnou několikamilionovou pokutu od BPA za reklamu společnosti bet-at-home. Lepení nám vcelku jde a za hodin a půl je hotovo, ještě připravujeme dvě sektorovky do sektoru 109 a pak se rozcházíme, někdo domů, někdo do hospody, někdo na fotbal.

Přidal škodovák Počet komentářů 1 číst dál

1. ČF HC Plzeň 1929 - HC PSG Zlín

Čer
11

 První domácí zápas play off, v týdnu předtím připravujeme choreo, které nakonec v pátek večer dokončujeme. Před začátkem zápasu musíme ukázat ochrance a policii použité pyro, protože to nějáký chytrák provalil. K našemu údivu však obě složky po předvedení nemají nic proti použití. Při nástupu hráčů na led se zhasíná a roztahujeme nápis VÍTEJTE V PEKLE, podsvícený pyrem, které je tvoře 16 indoor fontánama, efekt vcelku ujde, jen poslední písmena nejsou moc dobře podsvícená.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál
Prihlásit se k odběru RSS - Domácí zápasy