Venkovní zápasy

Galerie fotek a videí z výjezdů ze sezony 2011/2012, zaměřeno především na fanouškovské dění, nebo další zajímavosti, ať už hokejové, nebo jiné.

4.SF HC Kometa Brno : HC Plzeň 1929

Zář
22

Sobotní den v Brně trávíme před zápasem překvapivě v hospodě, rozděleni do několika skupin. Přesunujeme se na zápas, kde má vše podobný průbeh, jako předchozí zápasy série, tentokrát konečně se šťastným koncem pro nás. Díky tomu se naše fandění ke konci zvedá a domácí jsou zamlklí. Po zápase se vydáváme do Plzně v duchu oslav.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

3.SF HC Kometa Brno : HC Plzeň 1929

Zář
22

Výjezd na Kometu v pátek a sobotu, co víc si přát? Ze začátku to vypadá na dva plné busy, bohužel se projevuje "věrnost" některých lidí, kteří po dvou domácích prohrách najednou nemůžou a odhlašuje se asi 30 lidí, takže nakonec ráno od zimáku vyráží jeden bus a jeden tranzit. Cesta do Brna moc neutíká, protože máme příšerný autobus, kdy nás na každém kopci předjíždějí kamiony z obrou stran, chvílemi mám opravdu strach, jestli dojedeme. Kolem třetí hodiny jsme v Brně, někteří už řádně upraveni a míříme za ubytováním, které je přímo vedle Vyšší Policjení školy.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

6. ČF HC PSG Zlín - HC Plzeň 1929

Zář
22

Do Zlína se vydáváme v 9 ráno plným busem, který platit Tomáš Vlasák jako takovou omluvu za obrovskou chybu v posledním zápase ve Zlíně, po dlouhé době jede i ikona Pepa z Nekvasov. Cesta docela ubíhá, jen řidič nechce moc stavět, ve Zlíně jsme hodně brzo, někdy před druhou hodinou, jdeme do hospody k zimáku, ale pak se přesunujeme do jiné, kde trávíme čas do zápasu a popíjíme. U vstupu je nám zabaveno pár tyčí od vlajek, některé jsou puštěny, některé ne, nikdo nechápe důvod.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

4. ČF HC PSG Zlín - HC Plzeň 1929

Zář
22

Ráno se těžko probouzíme a dlouho dobu se trousíme do autobusu. Sotva popojedeme před ubytovnu, staví nás policie a jde k nám do busu a dlouze k nám mluví a působí rozumně a omlouvá se za včerejšek a hození incidentu s dítětem na nás. Ještě nám promlouvá do duše, at před domácími neskandujeme Petr Leška nemá čůráka, načež mu P. odpovídá, ale vždyt je to pravda. Pak přejždíme do Zlína, kde jedme od zimáku cestou do největší zlínské restaurace Kanada, tady dáváme pivo a někteří i jídlo, je tady hodně místních na polední menu, kteří jsou asi moc rádi, že tam je tolik lidí z Plzně.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

3. ČF HC PSG Zlín - HC Plzeň 1929

Zář
22

Na dva dny do Zlína výrážíme kolem 7 ráno plným busem, sestava napovídá, že nuda rozhodně nebude, konzomuje ve velkém. Něco po půl třetí dojíždíme do Otrokovic a jdeme se ubytovat, pak Nastupujeme do busu a jedeme směr zimák, kde usedáme v hospodě přímo u zimáku, kde to ovládáme až do zápase, ještě při tom sledujeme fotbal. Snad až do pěti hodin jsme tam v podstatě sami, nikde žádní domácí a ani pak jich tam moc není, před zápasem se vydáváme na zimák, kde je vše v pohodě a nikdo nic nehrotí.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál
Prihlásit se k odběru RSS - Venkovní zápasy