4. ČF HC PSG Zlín - HC Plzeň 1929

Datum: 
15.3.2012
Čas: 
17:30
Den: 
čtvrtek
Diváci: 
6378
Hostů: 
130
Výsledek: 
5:4pp

Ráno se těžko probouzíme a dlouho dobu se trousíme do autobusu. Sotva popojedeme před ubytovnu, staví nás policie a jde k nám do busu a dlouze k nám mluví a působí rozumně a omlouvá se za včerejšek a hození incidentu s dítětem na nás. Ještě nám promlouvá do duše, at před domácími neskandujeme Petr Leška nemá čůráka, načež mu P. odpovídá, ale vždyt je to pravda. Pak přejždíme do Zlína, kde jedme od zimáku cestou do největší zlínské restaurace Kanada, tady dáváme pivo a někteří i jídlo, je tady hodně místních na polední menu, kteří jsou asi moc rádi, že tam je tolik lidí z Plzně.

Pak se dělíme a část lidí jede do ZOO a my jdeme do rockového klubu Golem, kde S. předvádí taneční kreace, zbytek má v ZOO problémy a je z toho další vymyšlený článek, tentokrát s hezkým titulkem "V Zoo blili na klokany", nic takového se samozřejmě nedalo, co na to říct? Novináři si prostě mohou beztrestně psát, co chtějí. Pak se přesunujeme na stadion, kde musíme nesmyslně jít jiným vchodem, než minule, ale stejně nás nikdo nekontroluje.

V sektoru se nás schází o něco víc, než den předem, ale vzhledem k výkonu se moc nefandí, domácí se o něco zlepšili, ale stále většinu zápasu mlčí.Z zápas dramatizujeme a v závěru vyrovnáváme a to naše fandění a fanatismus stupňuje, pak následuje prodloužení, ve kterém jsme jasně lepší, bohužel 19 sekund před koncem udělá Vlasák neskutečnou hrubku a Leška jí trestá, všichni jsme uplně zkleslí a bez nálady. Policie nás zase drží několik minut a pak už sedáme bez nálady do busu a jedeme směr Plzeň.

 

Galerie: