2012/2013

Reporty ze zápasů ze sezony 2012/2013, nejde ani tak o popis hokeje, ale spíš toho, co se dělo z hlediska fanouškovského, či jestli se staly nějáké zajímavost, ať už hokejové, nebo jiné.

7.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (3:4p)

Dub
23

Na poslední zápase v sezoně, sedmé finále ve Zlíně jedem dvěma narvanými autobusy. Několik lidí dokonce musí celou cestu stát, aby se vešli. Jede hodně známých tváří a o zábavu není nouze. K obligátnímu rumu s colou se přidává vynikající slivovice, je třeba trochu povolit nervy. Do Zlína dorážíme hodinu před zápasem, takže stíháme pouze jedno pivko v hospodě u zimáku. Na začátek zápasu se přesunujeme na stadion, kde samozřejmě zcela zaplňujeme náš sektor. Domácí kotel na začátku křičí "ševci, mistři" a my doufáme, že za to budou potrestání tím, že titul letos nezískají.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

6.Finále HC Škoda Plzeň : PSG Zlín (2:5)

Dub
23

Poslední finolavý zápas doma. Zápas kdy jsme mohli získat vytoužený titul. Den předem opět připravuje kartoniádu na celý stadion. Tentokrát včetně kotel. Na západě skládáme rok založení klubu 1929 a na na východ 28. Přípravy jsou opět docela rychle, díky zapojení se množství lidí. Před zápasem se scházíme v hokejce a popíjíme, na hodně lidech je vidět, že už s tím večerem tak něják počítají. Loučíme se také s Pavlem, který v hokejce končí a je to taková nostalgická atmosféra a k tomui možnost získat titul. Přesunujeme se na stadion, kde je vyprodáno a dnes je problém projít i schody.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (1:2)

Dub
23

Na třetí finálový výjezd do Zlína se vydáváme dvěma autobusy. Zbytek jede auty. Odjezd je až v 10.45. Takže nemáme ve Zlíně tolik času před zápasem jako jindy. Cestou se ještě hodinu zdržíme, protože musíme vyměnit řemen, jinak bychom nedojeli. Po cestě se opět konzujume rum v nekustečném množství a o zábavu není nouze. Pomáhají k tomu také konzervy paštik se jmény hráčů Zlína. :) Do Zlína dorážíme dvě hodiny před zápasem a jdeme do hospody u zimáku na dvě rychlá piva a čekáme až Zdeněk přinese lístky. Lístky jsou ještě zdraženy a platíme 250 Kč, oproti předchozím 200 Kč.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

4.Finále HC Škoda Plzeň : PSG Zlín (5:2)

Dub
23

Druhý domácí zápas a šance na reperát. Zároveň důležitý zápas v tom, aby Zlín neodskočil do vedení 3:1 na zápasy. Na začátku zápasu na ledové ploše promluví slavný plzeňský rodák Karel Gott. Kvůli velkému choreu na 3. zápas tentokrát nic nemáme, časově bychom to nezvládali. Brzo odpoledne se scházíme v hokejce a někteří nezmaři ještě nebyli od minulého zápasu doma. V kotli dnes chybí Zdeněk, který dal přednost fotbalu na Slovácku a jeho místo tak zastává Filip, který se toho ujmul více než dobře. Celý zápas skvěle fandíme, střídáme chorály, opravdová paráda.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (3:2sn)

Dub
12

Druhý den ráno mají někteří co dělat, aby stihli odjezd busu do Zlína, který byl naplánován na 11. hodinu. Ve Zlíně obsazujeme hospodu Canada, stejně jako loni, po obědě se tam ještě zdržujeme a konzujeme slivovici od pana majitele. Někdo se vydává po svých do města, někdo na fotbalových stadion a někdo jen pije. Prostě každý se baví dle svého. S blížícím se zápasem se přesunujeme do nedalekého klubu Golem, kde to žije snad ještě více než loni. Hodinu před zápasem se přesunujeme na staion. Náš počet je v podstatě stejný jako včera i fandění je na dobré na úrovní.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (0:3)

Dub
12

Na dvoudenní výjezd na finále do Zlína se vydáváme autobusem. V době odjezdu už stojí u zimáku pěkná fronta na lístky, která se táhne až za kasíno. Po hodině zmatků ohledně busu, vyjíždíme od papírny kolem deváté. Cesta rychle ubíhá a chvílemi se zdá, že svařák a rum asi nikdy nemůžou dojít. Někteří jedinci se cestou dostávají do zajímavé formy. Na benzíně u Brna potkáváme Radka Bejbla, k jeho štěstí ho téměř nikdo nepozná. :) Kolem třetí hodiny se jedeme ubytovat na ubytovnu Morava v Otrokovicích, tedy hned vedle místa, kde jsme spali loni a odkud na nás loni pořvávali tmaví spoluobčané.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

6.SF HC Škoda Plzeň : HC Slavia Praha (4:2)

Dub
04

Zápas, který mohl rozhodnout o našem postupu do finále play off. Jelikož je to v týdnu a vše se hraje rychle, nemáme připravené žádné choreo, které by si takový zápas zasloužil. Hokejka má zavřeno a scházíme se Na Masně, kde je solidně plno, hodně lidí asi přišlo zahnat nervozitu. Cestou na stadionu potkáváme kordon sešívaných "kamarádů" , padne jen pár urážek z obou stran. Stadion je vyprodaný, jak si takový zápas zaslouží. V kotli je hodně plno a fandění je od začátku dobré. Dostáváme se do vedení 1:0 a to v této sérii zatím vždy znameno výhru.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5.SF HC Slavia Praha - HC Škoda Plzeň (4:5)

Dub
02

Na výjezd na Velikonoční pondělí se vydáváme 2 plnýmu autobusy. VIPka má zavřeno a tak se scházíme na papírně. Cesta probíhá v klidu za konzumace různých tekutin. Na Zličíně jsme opět bez dozoru a četnící přistupují až v metru. Naopak u arény jich stojí, jako kdyby tam měl hrát nevím kdo. Kupujeme lístky a přesunujeme se na stadion. V sektoru a na celém stadionu je solidně plno a účast z Plzně je zase velká. Dění na ledě odpovídá tomu, že je dnes 1.dubna, protože ta tam je pozorné bránění a hraje se nahoru dolů. Naprostý opak, co 4 předchozí zápasy v sérii.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

Stránky

Prihlásit se k odběru RSS - 2012/2013