Domácí zápasy

Reporty z domácích zápasů ze sezony 2012/2013, nejde ani tak o popis hokeje, ale spíš toho, co se dělo z hlediska fanouškovského, či jestli se staly nějáké zajímavost, ať už hokejové, nebo jiné.

6.Finále HC Škoda Plzeň : PSG Zlín (2:5)

Dub
23

Poslední finolavý zápas doma. Zápas kdy jsme mohli získat vytoužený titul. Den předem opět připravuje kartoniádu na celý stadion. Tentokrát včetně kotel. Na západě skládáme rok založení klubu 1929 a na na východ 28. Přípravy jsou opět docela rychle, díky zapojení se množství lidí. Před zápasem se scházíme v hokejce a popíjíme, na hodně lidech je vidět, že už s tím večerem tak něják počítají. Loučíme se také s Pavlem, který v hokejce končí a je to taková nostalgická atmosféra a k tomui možnost získat titul. Přesunujeme se na stadion, kde je vyprodáno a dnes je problém projít i schody.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

4.Finále HC Škoda Plzeň : PSG Zlín (5:2)

Dub
23

Druhý domácí zápas a šance na reperát. Zároveň důležitý zápas v tom, aby Zlín neodskočil do vedení 3:1 na zápasy. Na začátku zápasu na ledové ploše promluví slavný plzeňský rodák Karel Gott. Kvůli velkému choreu na 3. zápas tentokrát nic nemáme, časově bychom to nezvládali. Brzo odpoledne se scházíme v hokejce a někteří nezmaři ještě nebyli od minulého zápasu doma. V kotli dnes chybí Zdeněk, který dal přednost fotbalu na Slovácku a jeho místo tak zastává Filip, který se toho ujmul více než dobře. Celý zápas skvěle fandíme, střídáme chorály, opravdová paráda.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

6.SF HC Škoda Plzeň : HC Slavia Praha (4:2)

Dub
04

Zápas, který mohl rozhodnout o našem postupu do finále play off. Jelikož je to v týdnu a vše se hraje rychle, nemáme připravené žádné choreo, které by si takový zápas zasloužil. Hokejka má zavřeno a scházíme se Na Masně, kde je solidně plno, hodně lidí asi přišlo zahnat nervozitu. Cestou na stadionu potkáváme kordon sešívaných "kamarádů" , padne jen pár urážek z obou stran. Stadion je vyprodaný, jak si takový zápas zaslouží. V kotli je hodně plno a fandění je od začátku dobré. Dostáváme se do vedení 1:0 a to v této sérii zatím vždy znameno výhru.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

4.SF HC Škoda Plzeň : HC Slavia Praha (2:3)

Bře
30

Na páteční zápas si dáváme sraz už kolem oběda. Musíme připravit choreo, plachtu se znakem škodovky, doplněnou nápisem ŠKODA PLZEŇ, k tomu bílé papíry v kotli. Vše se nám daří vcelku rychle připravit, bohužel nám nevychází počet bílých papírů, tak to musíme doplnit modrou, ale v konečném důsledku to vypadá pěkně. Hokejka má dnes zavřeno a tak sedíme do začátku zápas Na Masně. Před úvodním buly roztahujeme plachtu a vše se konečně daří téměř podle představ. Jestliže včera fandění stálo za nic, tak dnes to bylo naopak velmi dobré. Hosty jsme ke slovu vůbec nepustili.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

3.SF HC Škoda Plzeň : HC Slavia Praha (4:2)

Bře
30

První domácí semifinálové utkání začínáme jako vždy - v hokejce. :) Po "zelené jízdě" se přesunujeme na stadion. Je sice hodně lidí, ale není vyprodáno, to je na takový zápas opravdu ostuda. Ještě ostudnější je ale počet hostů, kterých z blízké Prahy na  přijelo 50, co to je? Utkání začínáme aktivně a hosty jasně přehráváme. Těžko říct, proč za takové situace nestojí fandění za nic? Že by to bylo tím, že je v kotli hodně lidí, co tam mimo play off nelezou? To možná ano, ale ti co chodí celou sezonu tam snad kurva jsou. Do poslední třetiny se jde za stavu 3:0.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

7. ČF HC Škoda Plzeň : HC Verva Litvínov (4:3)

Bře
22

O jeden rok více, o jeden den méně, další sedmý zápas. Tentokráte doma proti Litvínovu. Naše bilance ze sedmých zápasů mluví jasně - 3:0 pro nás. Nebyl tedy důvod cokoliv měnit. Kvůli tomu, že se ve stejný den hrálo i 7. utkání v Třinci, je začátek zápasu posunutý až na 19:00. Hokejka má zavřeno a tak sedíme Na Masně, kde to hučí jako v úlu, je cítit, že na tenhle zápas se všichni těší. Na zimáku je zase problém dostat se nahoru do kotle, bohužel opět není vyprodáno, něco málo pod 8000 lidí. Fandění je nervózní, je znát, že hodně lidí to dost prožívá. Chvíli před koncem 1.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

6. ČF HC Verva Litvínov : HC Škoda Plzeň (2:5)

Bře
22

Na možná poslední výjezd této sezony vyrážíme do Litvínova busem a jedním tranzitem. Cesta rychle ubíhá a zkoušíme nový chorál, bohužel ani lidi v autobusu nejsou ve většině schopni se zapojit. Takhle se těžko někam posuneme. Po příjezdu do Litvínova nás policie svádí na benzínu a tam odtud musíme jít k zimáku pěšky. V sektoru se nás schází 250 a od začátku se dobře fandí. Domácí mají vyprodaný stadion, ale stejně se jejich kotel moc neprojevuje, to opravdu nechápu. Na ledě předvádíme náš zatím nejlepší výkon v sérii, ale přesto prohráváme. Do konce 1.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5. ČF HC Škoda Plzeň : HC Verva Litvínov (1:2sn)

Bře
22

Po vyrovnání série v Litvínově se sobotní domácí duel jevil jako ideální k tomu, abychom udělali třetí krok k postupu do seminifinále. Hokejka má zavřeno, takže se scházíme se Na Masně, kde sedíme čistě Plzeň, nikdo z hostů tam nedorazil. Po šesté se přesunujeme na zimák, kde je solidně plno. Hlavně dostat se v kotli nahoru je opět problém. Přesto je 7500 lidí zklamání, na play off by mělo být pořád vyprodáno. Fandění je od začátku takové nemastné nesladné a hosty k nám téměř vůbce neslyšíme. Poprvé v této sérii se dováváme do vedení.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

Stránky

Prihlásit se k odběru RSS - Domácí zápasy