Venkovní zápasy

Reporty z výjezdů ze sezony 2012/2013, nejde ani tak o popis hokeje, ale spíš toho, co se dělo z hlediska fanouškovského, či jestli se staly nějáké zajímavost, ať už hokejové, nebo jiné.

7.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (3:4p)

Dub
23

Na poslední zápase v sezoně, sedmé finále ve Zlíně jedem dvěma narvanými autobusy. Několik lidí dokonce musí celou cestu stát, aby se vešli. Jede hodně známých tváří a o zábavu není nouze. K obligátnímu rumu s colou se přidává vynikající slivovice, je třeba trochu povolit nervy. Do Zlína dorážíme hodinu před zápasem, takže stíháme pouze jedno pivko v hospodě u zimáku. Na začátek zápasu se přesunujeme na stadion, kde samozřejmě zcela zaplňujeme náš sektor. Domácí kotel na začátku křičí "ševci, mistři" a my doufáme, že za to budou potrestání tím, že titul letos nezískají.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (1:2)

Dub
23

Na třetí finálový výjezd do Zlína se vydáváme dvěma autobusy. Zbytek jede auty. Odjezd je až v 10.45. Takže nemáme ve Zlíně tolik času před zápasem jako jindy. Cestou se ještě hodinu zdržíme, protože musíme vyměnit řemen, jinak bychom nedojeli. Po cestě se opět konzujume rum v nekustečném množství a o zábavu není nouze. Pomáhají k tomu také konzervy paštik se jmény hráčů Zlína. :) Do Zlína dorážíme dvě hodiny před zápasem a jdeme do hospody u zimáku na dvě rychlá piva a čekáme až Zdeněk přinese lístky. Lístky jsou ještě zdraženy a platíme 250 Kč, oproti předchozím 200 Kč.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (3:2sn)

Dub
12

Druhý den ráno mají někteří co dělat, aby stihli odjezd busu do Zlína, který byl naplánován na 11. hodinu. Ve Zlíně obsazujeme hospodu Canada, stejně jako loni, po obědě se tam ještě zdržujeme a konzujeme slivovici od pana majitele. Někdo se vydává po svých do města, někdo na fotbalových stadion a někdo jen pije. Prostě každý se baví dle svého. S blížícím se zápasem se přesunujeme do nedalekého klubu Golem, kde to žije snad ještě více než loni. Hodinu před zápasem se přesunujeme na staion. Náš počet je v podstatě stejný jako včera i fandění je na dobré na úrovní.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1.Finále PSG Zlín : HC Škoda Plzeň (0:3)

Dub
12

Na dvoudenní výjezd na finále do Zlína se vydáváme autobusem. V době odjezdu už stojí u zimáku pěkná fronta na lístky, která se táhne až za kasíno. Po hodině zmatků ohledně busu, vyjíždíme od papírny kolem deváté. Cesta rychle ubíhá a chvílemi se zdá, že svařák a rum asi nikdy nemůžou dojít. Někteří jedinci se cestou dostávají do zajímavé formy. Na benzíně u Brna potkáváme Radka Bejbla, k jeho štěstí ho téměř nikdo nepozná. :) Kolem třetí hodiny se jedeme ubytovat na ubytovnu Morava v Otrokovicích, tedy hned vedle místa, kde jsme spali loni a odkud na nás loni pořvávali tmaví spoluobčané.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5.SF HC Slavia Praha - HC Škoda Plzeň (4:5)

Dub
02

Na výjezd na Velikonoční pondělí se vydáváme 2 plnýmu autobusy. VIPka má zavřeno a tak se scházíme na papírně. Cesta probíhá v klidu za konzumace různých tekutin. Na Zličíně jsme opět bez dozoru a četnící přistupují až v metru. Naopak u arény jich stojí, jako kdyby tam měl hrát nevím kdo. Kupujeme lístky a přesunujeme se na stadion. V sektoru a na celém stadionu je solidně plno a účast z Plzně je zase velká. Dění na ledě odpovídá tomu, že je dnes 1.dubna, protože ta tam je pozorné bránění a hraje se nahoru dolů. Naprostý opak, co 4 předchozí zápasy v sérii.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2.SF HC Slavia Praha - HC Škoda Plzeň (0:1)

Bře
26

Bylo jasné, že pondělní semifinále nenaláká tolik lidí jako v neděle a tak vyrážíme od zimáku 1 busem. Přesto je zábava v buse mnohem lepší, než předchozí den, holt kvantinta není kvalita. :) Na Zličíně opět vystupujeme bez policie a dokonce při vstupu do něj hoří pyro. Policajti se přidávají na další zastávce a postupně jejich počet narůstá, zajímavé že včera nejel ani jeden a to jelo metrem mnohem více lidí. V domácí aréně je o poznání méně lidí, než včera a ještě 5 minut před zápasem to v našem sektoru vypadá doslova tragicky.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1.SF HC Slavia Praha - HC Škoda Plzeň (3:0)

Bře
26

Na první semifinále se Slávií vyrážíme v neděli dvěma plnými busy a jedním tranzitem. Přesto se asi čekalo, že těch busů bude více. Za konzumace oblíbeného nápoje dorážíme na Zličín a nastupujeme na metro. Po x letech nemáme policejní doprovod a tak jedeme celou cestu sami. Daří se nám solidně polepit metro našimi nálepkami. Po nákupu lístků za 250 kč, jdeme na stadion, kde se čepuje 0.4 l piva za 40 kč, opravdu "paráda". V našich sektorech za brankou je plno, stojí i část sektorů vedle. Celkově to mohlo být tak 600 lidí v kotli, celkově 2500 - 3000 lidí z Plzně všude po hale.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

4. ČF HC Verva Litvínov : HC Škoda Plzeň (3:4sn)

Bře
22

Po předchozím náročném dni další den v Litvínově. Čas trávíme od rána v hospodě U Nudle, někteří nezmaři jsou tady už před otevíračkou. V podstatě až do tří hodin zde není nikdo jiný, než 25 plzeňáků, kteří v Litvínově přespali. Prostě jako doma. Postupně se hospoda začíná plnit a příjíždí další lidé z Plzně. Po páté hodině se přesunujeme na zimák, v sektoru je o poznání méně lidí. Televizní kamery a včerejší výkon si vybraly svoji daň. Přesto se fandí mnohem lépe než v předchozím zápase. I výkon na ledě je o poznání lepší a kopíruje drobet 2. zápas doma.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

Stránky

Prihlásit se k odběru RSS - Venkovní zápasy