2015/2016

4.SF HC Škoda Plzeň : HC Sparta Praha (2:1)

Dub
04

Na další domácí semifinále máme připravený nápis BÍTE JE, BÍTE JE, BÍTE JE, který má být podsvícený pyrem, což nakonec bohužel nevychází. Před zápasem se scházíme tradičně v hokejce, je tu skvělá náladu a půl hodiny před zápasem se vydáváme na zimák. Je vyprodáno, přesně jak se na play off sluší a patří. Fandění je dnes od začátku na kvalitní úrovni, naopak hosté oproti včerejšku zůstávají hodně tiší. V první třetině se gólu nedočkáme, i když se kluci na ledě moc snaží. V polovině zápasu jde Sparta do vedení a my máme 20 minut na otočení.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2.SF HC Sparta Praha : HC Škoda Plzeň (4:3)

Dub
04

Po včerejší výhře jedeme do Prahy v ještě lepší náladě než předchozí den. Je nám ale jasné, že dnes to nebude jednoduchý zápas a Sparta se bude chtít ukázat. Cesta probíhá stejně jako včera a to na dálnici i v metru. Jen před arénou je trochu veselo a máme jednoho zadrženého, který se k nám naštěstí připojuje ještě během hokeje. V sektoru se nás schází stejný počet jako včera, ale fandění není na takové úrovni. Ani na ledě nevidíme stejný výkon jako v minulém zápase a do první přestávky jde Sparta do vedení 2:0.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1.SF HC Sparta Praha : HC Škoda Plzeň (3:7)

Dub
04

Po dlouhých 18 letech série se Spartou v play off, což znamená velké lákadlo i pro ty fans, kteří jinak tolik nejezdí a nechodí. Na první zápase vyrážíme po krátkém úvodu v hokejce autobusem od zimáku. Cesta ubíhá rychle a klasicky necháváme autobus na Zličíně a dál jedeme metrem. Na Zličíně není překvapivě ani jeden policajt a to se nemění ani po zbytek cesty. První čerty vidím až při výstupu u arény. Část lidí jde do blízké hospody na pivo a zbytek na stadion.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

5. ČF HC Škoda Plzeň : HC Olomouc (2:1)

Bře
23

Po sobotní prohře v Olomouci se série vrací do Plzně. Máme však luxusní vedení 3:1 na zápasy a doufáme, že sérii ukončíme právě dnes. Už jenom proto, že by hodně lidí mělo problém si ve čtvrtek vzít dovolenou, nebo si zařídit volno na celodenní výjezd. Scházíme se jako vždycky v hokejce. Chvíli po třetí hlásí naše dva stoly plný počet. Máme informace, že v prodeji už je posledních několik set lístků, takže to vypadá konečně na pořádnou návštěvu. Chvíli před zápasem se přesouváme na stadion. Na ten si dnes našlo cestu 7549 diváků, v této sezoně naprosto nevídané.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

4. ČF HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (2:1)

Bře
20

Po pátečním zápase a kalbě se někteří těžce probouzíme na ubytovně. Ještě není ani osum ráno a už je tady sranda v podobě paní z recepce, která chodí pokoj a od pokoje a rozdává pokuty 500 Kč na všechny strany. Za co? To ví asi jen ona. Samozřejmě nehodláme nic platit, tak si volá na pomoc policii, ale ani to jí nepomáhá, za nic prostě platit nebudeme. Přichází na řadu klasické opisování a focení a jiná buzerace. Ti, kteří se tomu chtějí vyhnout odcházejí z ubytovny oknem. :) Postupně se srocujeme u místního obchodu s potravinami, kde dáváme snídani a pár pivek.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

3. ČF HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (1:8)

Bře
20

Na dvoudenní výjezd do Olomouce vyrážíme v pátek v devět hodin ráno. Nakonec nás jede jen 32 autobusem, zbytek volí cestu auty, případně až další den kvůli pracovním povinnostem. Je to škoda, že autobus nenaplníme ani na play off. Ještě více serou klasicky ti, kteří se přihlásí a pak nepřijdou a nedají nikomu vědět. Cesta utíká rychle a nálada je skvělá. Kolem třetí hodiny odpoledne jsme u Olomouce a jdeme se ubytovat. Bohužel se nám ani přes celotýdenní snahu nepodařilo najít ubytovnu nebo levné ubytování v Olomouci. Všude je plno a to se řešilo opravdu hodně míst.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

2. ČF HC Škoda Plzeň : HC Olomouc (4:2)

Bře
17

Další čtvrtfinálový zápas se hraje hned následující den. Dobrá nálada nás neopouští po vydřené první výhře a tak se už všichni těší do Hokejky, kde se klasicky scházíme. I podle počtu lidí na pivku se zdálo, že by návštěva mohla být větší než včera. To se potvrdí při příchodu na značky, kdy už opticky je znát přítomnost více fans. Díky zasraná ČT!! Sektor hostí čítá cca 100 kusů a prakticky nejsou slyšet.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

1. ČF HC Škoda Plzeň : HC Olomouc (1:0p)

Bře
16

To, na co všichni čekáme je tu. Play off. Soupeřem je nám trochu překvapivě Olomouc, čeká se tedy urputný a vyhecovaný hokej. Díky lepšímu postavení po základní části začínáme sérii doma. Tři dny před startem nezahálí ani choreo tým, kterému patří obrovský dík za opět skvělou prezentaci. Přípravě na domácí zápasy se věnujeme od pátku přes celý víkend.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

Stránky

Prihlásit se k odběru RSS - 2015/2016