Venkovní zápasy

4. ČF HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (2:1)

Bře
20

Po pátečním zápase a kalbě se někteří těžce probouzíme na ubytovně. Ještě není ani osum ráno a už je tady sranda v podobě paní z recepce, která chodí pokoj a od pokoje a rozdává pokuty 500 Kč na všechny strany. Za co? To ví asi jen ona. Samozřejmě nehodláme nic platit, tak si volá na pomoc policii, ale ani to jí nepomáhá, za nic prostě platit nebudeme. Přichází na řadu klasické opisování a focení a jiná buzerace. Ti, kteří se tomu chtějí vyhnout odcházejí z ubytovny oknem. :) Postupně se srocujeme u místního obchodu s potravinami, kde dáváme snídani a pár pivek.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

3. ČF HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (1:8)

Bře
20

Na dvoudenní výjezd do Olomouce vyrážíme v pátek v devět hodin ráno. Nakonec nás jede jen 32 autobusem, zbytek volí cestu auty, případně až další den kvůli pracovním povinnostem. Je to škoda, že autobus nenaplníme ani na play off. Ještě více serou klasicky ti, kteří se přihlásí a pak nepřijdou a nedají nikomu vědět. Cesta utíká rychle a nálada je skvělá. Kolem třetí hodiny odpoledne jsme u Olomouce a jdeme se ubytovat. Bohužel se nám ani přes celotýdenní snahu nepodařilo najít ubytovnu nebo levné ubytování v Olomouci. Všude je plno a to se řešilo opravdu hodně míst.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

44. kolo HC Verva Litvínov : HC Škoda Plzeň (3:1)

Úno
09

V neděli vyrážíme na jeden z nejkratších výjezdů sezony, tedy do Litvínova. Dává se dohromady autobus s celkem solidní sestavou. Vyrážíme dříve, aby se stačilo nějaké to pivko přímo na místě.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

40.kolo HC Energie Karlovy Vary : HC Škoda Plzeň (0:3)

Led
29

Když jsme udělali autobus v neděli do Chomutova, doufáme, že v úterý na derby do Varů to nebude problém. Bohužel večer před je hlášeno jenom 21 lidí, takže bus musíme zrušit. Dáváme dohromady auta a kolem čtvrté vyjíždíme z Plzně. Cesta do Varů rychle utíká, překvapí nás, že i když vůbec nejede autobus, jsou všude po cestě zavřené benzíny a na nich ještě hlídkuje policie. To vše kvůli incidentu, který se stal možná před 10 lety? Jako vždy je ale otevřena benzína v Bečově, kde doplňujeme "palivo". Půl hodiny před zápasem přijíždíme do Varů.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

39.kolo Piráti Chomutov : HC Škoda Plzeň (4:3)

Led
25

Po třech naprosto otřesených domácích zápasech, ať už šlo o předvedenou hru, nebo fandění a kdy jsme získali 0 bodů a vstřelili pouhé tři branky, nás čeká zápas na ledě Chomutova, který má z posledních utkání podobnou bilanci jako my. I když to ze začátku týdne nevypadá s počtem lidí moc slavně, nakonec je nás 35 a dáváme dohromady autobus. Před výjezdem si dáváme sraz na pár piv, který se nečekaně protahuje o hodinu, protože náš autobusák jezdí výluku vlaku, místo toho, aby nás vezl směr Chomutov.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

33. kolo HC Kometa Brno : HC Škoda Plzeň (5:2)

Led
04

Zápas pod širým nebem v Brně za Lužánkami. Pro některé zápas sezony, pro jiné zase něco, čeho se účastnit nechtějí. Ani mezi námi se neshodneme na jednotném názoru na tento zápas. Někteří si to nechtějí nechat ujít, jiní v tom zase vidí komerční sračku, kam pojede x lidí, které hokej jindy moc nezajímá. Řešíme to tedy tak, jak bylo nasnadě, kdo chce jet, ten pojede, ostatní zůstanou doma ušetří tak peníze na další výjezdy.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

30. kolo HC Olomouc : HC Škoda Plzeň (1:3)

Pro
30

Na sváteční výjezd do Olomouce se těšíme dlouho předem. Rádi bychom zopakovali loňský výjezd do Třince, kdy nás vlake jelo 80 a byla to neskutečný párty. Od začátku je ale jasné, že tentokráte nás tolik nebude. Loni sehrálo velkou roli i to, že lidé chtěli vidět novou arénu v Třinci. Výjezd do Olomouce nikde příliš nezveřejňujeme, abychom nejeli s nechtěným doprovodem jako loni. Vyrážíme vlakem v 10.07 směr v Olomouc v počtu asi 27 lidí. Další skupina jede vlakem v 8 ráno a zbytek se rozhoduje pro cestu auty. Cesta do Prahy rychle utíká a přestupujeme na vlak do Olomouce.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

18. kolo HC Verva Litvínov - HC Škoda Plzeň (1:3)

Lis
15

Do Litvínova jsme se v pátek vydali autobusem a všichni předem doufali, že se na sraz dostaví větší počet lidí než posledně do Varů.

Přidal škodovák Počet komentářů 0 číst dál

Stránky

Prihlásit se k odběru RSS - Venkovní zápasy