32.kolo HC Škoda Plzeň : Dynamo Pardubice (11:1)

Datum: 
4.11.2019
Čas: 
17:30
Den: 
pátek
Diváci: 
6482
Hostů: 
50
Cena vstupenky: 
120 Kč
Výsledek: 
11:1

První zápas roku 2019 - konečně páteční utkání doma. Drtivá většina domácích zápasů zatím vyšla na neděli, takže jsme rádi, že po dlouhé době je hokej zase v pátek. Před zápasem dáváme sraz na Masně. Hodinu před zápasem je narváno a kdo přišel pozdě, ten stojí. Po úspěchu ohledně jednotného outfitu do Chomutova zkoušíme tentokrát přijít všichni v dresu. Pro některé je to premiéra po více než 10 letech, kdy měli na sobě dres naposledy. K vidění jsou i dost staré a raritní kousky, které svým stářím předčí leckteré Škodováky.

Před zápasem se přesunujeme na zimák, kde se schází slušná návštěva 6482 diváků. Od začátku zápasu dobře fandíme. V tom nám hodně pomáhá skvělý výkon na ledě. Na Pardubicích je vidět, že opravdu nejsou ve formě a po první třetině, kdy vedeme 2:0, je v podstatě po zápase. Následují další šance, góly a povedené akce. Prostě zápas, který musí každého bavit, doprovázený kvalitním fanděním. Skóre se nakonec zastaví až na stavu 11:1 a my po delší době zase vítězíme dvouciferným výsledkem. Několik minut před koncem už jedou oslavné chorály a stadion obíhá mexická vlna.

Z Pardubic dorazilo asi 50 fans, což je super počet vzhledem k tomu v jaký sračkách se teď nacházejí. Škoda, že se všemi pokusy o fandění skončili po prvním inkasovaném gólu. Ale ono se asi není co divit.